Monday, January 9, 2012

my 1st paper dan BB1M




assalamualaikum korang :)



alhamdulillah. dah selesai 1 paper iaitu bahasa jerman. nextpeper esok rekabentuk struktur. baru lepas satu paper tapi hepy semacam je. siap nak buang terus buku jerman tu rase. kahkahkah. kejam kau. kecik ati frau zakiah kalau tau ni. tapi pagi tadi aku dah buat kesilapan terbesar mase nak pegi exam hall. aku dah turun tangga hostel untuk menuju ke kete, pastu boleh pulak matrik card dengan slip exam tertinggal. benda penting. kena patah balik. sampai je kat exam hall, baru nak turun kete, baru perasan pencil case tertinggal. mak aii. semua senjata aku kat dalam tu kot. gamaknye ape yang ade dalam beg aku ni kalau sume benda tinggal.  itu la pasalnya. pagipagi kena bangun awal. supaya tak kelam kabut macam aku. semua benda nak tinggal. semoga 4 paper lagi tak jadi macam itu tau. zzZZZzzz!



jawab sampai tudung terlipatlipat bagai. pokus yang amat.



 gambar pija takde. sebab die kecederaan. cian die tau.





pastu....




gambar sekadar hiasan. tiada kena mengena yang hidup mahupon yang mati. :))



pastu dah balik tadi layan fesbuking sat. tengok status budakbudak cakap pasal BB1M. baru aku ingat hari ni dieorang buat launching dekat library. so ape lagi, ajak la dak nabila, dak ika ngan dak muni pegi. dak pija die mengalami kecederaan. tak boleh pegi. maka naek bas la kite ye kawankawan. naseb pegi cepat. sebab lepas kiteorang amek baucer tu, sume kena amek kat fakulti sendiri. ingat nak bagi baucer tu kat dak iz, tapi since aku baru tau boleh beli novel, dan bukubuku motivasi yang lain harus lah aku kaut sorang. nak beli beg laptop boleh tak? beg aku dah koyak ler. kawankawan laen jangan contohi aku ye. sebab aku ni student last year yang dah takde sem masa depan lagi. so boleh gunakan baucer tu bukan untuk akademik.



 muka eksited #1



muka eksited #2
(matila aku kalau admin jilaka amek pic ni.zzzzz)



p/s - jangan nak eksited sangat dapat voucher tu. beli buku keinsapan skit. asik dunia je. akhirat pon ingat sama jugak. #remindmyselftoo



With ♥ LoLa




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

2 0 merepekmeraban: