Sunday, January 8, 2012

sebak.




assalamualaikum korang :)



aku tengok video ni dengan rase yang sebak. imagine aku kat tempat tu. ya-Allah. mungkin sekarang kite tak akan rase benda ni. tapi satu masa nanti. bile kite sendiri yang jadi mak pak. time tu baru kau rase. semoga video ni buat kite sedar. renungkanlah dan fikir - fikirkan sedalam - dalam nya apa yang ustat don ni cakap. insyaAllah, semoga mendapat manfaatnya.






p/s - kalau mak aku dapat menantu macam ustat don ni sure sejuk perut die. since ustat ni pon bujang lagi kan. kahkahkah. sempat lagi tu.



With ♥ LoLa




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: