Monday, January 23, 2012

swit home swit




hye peeps :)



semalam (ahad) aku baru sampai kampung halaman tercinta padehal kawankawan laen dah lame sampai umah. ni pon baru je kems bilik ni since semalam aku tak boleh tido lansung sebab selsema. maybe sebab dah lame tak gune bilik ni. so habuk pon bermaharajalela la. bangun kul 3,4 pagi bersinbersin. bangun kul 5 pagi pegi toilet. memang tak nyenyak. so bangun pagi ni. mandi and breakfast and terus mengemas. mulamula tukar cadar and sarung bantal semua. lepas tu rearrange balik barang dalam bilik ni. beg baju memang tak sentuh lagi. sebab aku taktau nak letak mane. maybe nak request kat mak nak mintak satu almari baju. beg baju je ade 3. mane nak cempak baju itu semua. 



so kejap lagi nak balik umah nenek. my auntie senget ade balik. so marilah kite memeriahkan rumah nenek. dieorang plan nak buat pizza. nomnomnom. breakfast tadi dah telan nasi lemak original recipe by mak. hahaha. lunch talapia stim by along. petang makan pizza plak. gemok la kau macam ni weh. tapi takpe. nanti kite start program diet hangathangat taik ayam tu eh. :)



rasenye nak update sampai sini je dulu. nanti aku buat entry pasal perjalanan balik aku dari uthm tercinta ke kampung tersayang ye. tapi tak janji la. kang jadi macam teaser pegi melaka tu. lastlast tak terupdate. hikhikhik. :p



p/s - entry without gambar. hang pa semua boring dak? biaq rindu banyakbanyak dulu ye.:p



With ♥ LoLa




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

1 0 merepekmeraban:

akuorangsakit said...

Dah balik kampung?Enjoy your holiday dan pizza :-)