Sunday, January 29, 2012

umairah si sepet




hye peeps :)



sape boring di weekend yang mendung ni sila angkat tangan. dah la mendung. nak tido mata tak ngantok. cite kat tv pon tak brape nak best. melayan la si umairah. my only one niece. naseb la ade sorang anak sedara dari takde lansung.



 mata ilang. zzzzz



 peace wif umairah style. die tak pandai buat peace yaww.



kakak irah ni comel la. heeee.



p/s - gambar peace tu je yang die ready. yang laen aku kandid. die ni pesen tak reti duk diam. kena kandid je. kang kalau kite kire 1,2,3 konfirm die bergerak. lagi satu nak amek gambau die ko kena gune anti shaker. kalau tak rosak gambau. rugi kodak. =.=



With ♥ LoLa




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

2 0 merepekmeraban:

bella heuheu ❤ said...

hahaha. cekcinye umairah tak pakai baju tapi pakai serkup. beli kat cameron ke? heuheu :}

♥miSSLoLa♥ said...

@bella heuheu ❤ tak la. hehehe. tu beli kat sini je. bukak bju mkn eskrim. pastu pkai topi. style doe. :)