Tuesday, January 10, 2012

wedding invitation again?




hye korang!



kali ni aku mendapat jemputan perkahwinan daripada bff time polisas. jumaatun jamly a.k.a jue a.k.a kak de nak kawen sudeh. alamak. apsal sumesume mau kawen ni. tak best la kalau aku je bujang. tapi takpe. bff aku kat poli PD ramai yang tak kawen lagi. mungkin dieorang mementing citacita demi cinta. eceh. kemain kau suu. balik cite pasal jue ni. aku memang rapat dengan die dulu. sekarang cume fakulti je memisahkan kiteorang. fakulti sebelah2 je kot. tapi jarang jumpa la. kalau jumpa kat pasar malam tu sempat la ber hoi2 kejap dengan die. dengan family die pong memang close. aku panggil mak pak die pon mak ayah. huu. aku rindu nak jadi penghuni taman desa damai ni.



kad jemputan yang masih panas lagi. hehehe.



ini lah jue and her fiancee. sory curik gambo kau babe. jangan marah tau!



 future husband jue aku tak kenal sangat pastu tak penah jumpa. tapi aku tau. die adalah lelaki terbaik tuk perempuan sebaik jue. wedding die 28 january. thanks jue for the invitation. sanggup meredah onak duri tuk datang ke taman u ni nak hantar kad. terharu jap. love u muchmuch.



p/s - nanti aku update pasal wedding beliau secara live. :p


With ♥ LoLa




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

2 0 merepekmeraban:

CIK MAY said...

dah nak kawen ek??

juema said...

haah..jemput may, 28 jan kt bntg..