Wednesday, February 8, 2012

then, i'm happy :)




hye peeps :)



hari ni memang bersenang lenang satu hari kat rumah. actually aku kat rawang. rumah makcik aku. ade banyak masalah sebab aku tak online beberape hari. since last friday aku dah melepak kat sini. esok maybe baru balik pahang. ape yang boleh aku cakap, 2,3 hari ni adalah hari yang buat aku hepy, sedih, kecewa, marah, geram dan teruja. tapi yang hepy tu lebih okey. :) 



so hari ni disebabkan duduk rumah dan tak stress aku mandi dan siapsiap terus pakai perfume baru ni. gile rase macam heaven abes. tetibe feeling macam one of character dalam desperate housewife. #tetibe.
aku baru beli benda alah ni semalam. dah lame nak try.tapi baru terbeli. murah dah best. heeee.



finally im hepy :)



p/s - hati tengah berbunga. baru lepas dating la katekan. heeee. :)



With ♥ LoLa




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

2 0 merepekmeraban:

Nadiyaya said...

gua pakai play it lovely. sedapppp. hikhikhik

♥miSSLoLa♥ said...

@Nadiyaya siyes? tapi hari tu try play it rocks pon best gak. huuu.