Monday, April 2, 2012

1st step




hye peeps :)



lama siot aku tak update. dekat sebulan jugak la. banyak benda nak cerita dengan korang. tapi tak boleh nak cite semua jugak. kang senang pulak keje si stalker kan. tak mencabar la keje beliau. budget aku retis pulak banyak stalker. ade la sorang dua kan. 1stly, alhamdulillah. aku dah dapat keje. walaupon tak tetap tapi tetap bersyukur. mungkin ini adalah 1st step aku dalam alam pekerjaan ni. at least aku cari keje dengan usaha aku sendiri.



2ndly, aku masih lagi ber rommate dengan bella nabillah. nak buat macam mane, selaen die takde orang laen yang sanggup tido sebelah speaker macam aku ni. mungkin telinga die dah lali kot. so rutin hidup aku banyak menghabiskan masa dengan this gurl. tapi dalam bilik tak boleh huha macam dulu lagi. sebelom tido pon tak boleh nak berchitchat sangat. penat katenye. letak kepala terus tido.




anyhoo, april adalah bulan yang penuh dengan undangan perkahwinan. setiap minggu ade je kengkawan yang kawen. celamak. ashane aku nak pegi semua. kalau semua dekat mungkin aku mampu nak pegi. ni semua kat jauhjauh. so, tengok la dulu macam mane nanti k. apeape pon aku ucapkan selamat pengantin baru in advance kepada mereka.


1 april - sharini & angah

7 april - eifa & asfa

21 april - may & wan

28/29 april - mily & boka


bride and 3 of us.



shahrini in the house!



p/s - tq bella to the lappy and broadband. :)



With ♥ LoLa




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

1 0 merepekmeraban:

CIK MAY said...

ko kene jgk g umh aku..sbb ari tu ko kate nak dtg kan..haha.....