Sunday, September 30, 2012

congrats!




hye peeps :)



minggu ni very the stress. aku keje 7 hari seminggu. eleh. macam tak penah pulak kan. yela. dulu keje free. sekarang baru boleh claim. barulah ikhlas katenyee. dengan harapan ramailah yang bayar ptptn secara lumpsum. korang nak 20% tak? baek bayar cepat. hahaha. siap ugut bagai. kalau korang mampu better bayar. sementara stok masih ade. :)



ni gambo zaman data cleansing. rindu kak umi #tetibe



aku nak update pasal cuzzie aku bertunang raya yang lepas. kemaen berkulat baru nak update. kazen aku ni duk melaka. so sempena raya yang mulia itu hari aku pon balik la kampung nak memeriahkan majlis pertunangan dieorang. 



me myself, mak uda, riha my cuzzie
over tau duduk kat beranda sambil mengumpat. soo makcik.



 ni lah die yang dah selamat menjadi tunangan orang. congrats.
berie paksa aku amek gambo kat sirih junjung. motip sangat kau ni kakak.



 over tau. pakse ai jadi cameraman. ai nak masok jugee.



she wif her fiancee.
insyaAllah, another 2 years kite datang balik untuk meraikan majlis kawen dieorang pulak ye.



bubye. till then. esok aku keje okey.



With ♥ LoLa




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

2 0 merepekmeraban: