Saturday, September 22, 2012

laju-laju




happy saturday!


aku sedang bekerja dan aku sedang update belog lajulaju. biase la kalau keje time weekend ni. warming up die je dengan facebook setengah jam. baru nak start keje. kemaen rajen datang keje sabtu. padehal selalunye sabtu pagi macam ni aku masih terbongkang di atas kat kampung aku kat pahang. aku asik nak balik kampung. agakagak kalau dah kawen soksok acane la kalau tak boleh balik kampung tetiap minggu. mesti aku stress je. hikhikhik.



aku banyak benda nak update. pasal keje. pasal kengkawan. pasal roomate yang cari pasal. pasal family and also pasal my future life. awwww. tetibe malu sambil gentil ujung tudung. *pang* tapi balik keje je bizi memenjang. bizi sungguh tak tipu. basuh baju, angkat baju, lipat baju, iron baju. sume pasal baju je. nampak tak idop aku macam bizi gilerr. sampai nak update belog pon tak menyempat. okey la. nak sambung buat keje. macam makan gaji buta sangat kang! will update later peeps :)


 
With ♥ LoLa




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

1 0 merepekmeraban:

MAY said...

banyaknye nk cite..tp tak cite pun..hohoho