Saturday, October 6, 2012

potong



keinginan untuk memotong rambut yang teramat sangat. maybe sebab tahap kestressan yang tinggi menyebabkan aku teringin benau nak potong rambut. kali terakhir aku potong rambut dikala aku stress untuk  mencari tajuk untuk projek sarjana muda or in the other words final year project. aku potong tanpa pikir panjang time tu. lepas potong rase lega yang amat. tapi untuk melegakan hati aku untuk sementara waktu sekarang, aku amek keputusan untuk mengunakan default picture gambar retiss berambut pendek. motip sangat disitu.



 osem. santek kan beliau.



double osem. muka gua tak macam ni. tak ade gua kesah??



p/s : currently at my home sweet home. yeay. :)



With ♥ LoLa




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: