Thursday, February 28, 2013

71 days.

holla peeps :)




hari ni aku ke'free'an sikit lepas membizi dari hari senin. anyway, aku suke counting days left before aku jadi someone wife. tapi preparation is zero. risauu sebenarnye tapi acane. hiuhiuhiu. esok dah march so dah kene start tempah kad. pahtu kene tempah goodies. pahtu kene settlekan hiv test dan borang nikah. pahtu kene tengok baju kat bridal. amboi banyaknyee nak kene buat. naseb barang hantaran dah settle time tunang aritu. so boleh pokus kat benda laen pule!




 my niece! eh nak kene introduce lagi ke? tapayah kot. actually die baru kuar hospital sebab sesak napas. doc cakap ade jangkitan kat paruparu beliau.



 duck face. korang hado?



 cucu kesayangan buat acu jeles jee.



 ni time kat nilai beli cadar tuk bilik pengantin. kebetulan yang keje kat kedai tu anak kepada kawan baek bapak aku. so dapat diskaun berbaloibaloi. :)



membeli baju bridesmaid kat gulatis. mujur bawak 2 orang je. tu pon kemaen bising. akak gulatis tu layankan je dieorang. lepas satu lace,satu lace dieorang mintak. padehal bukan nak beli kat situ. hahaha. kakak tu is very redho!



semua boleh doakan aku tak kelam kabut last minute ye. dan doakan aku boleh turunkan berat badan dalam masa 2 bulan ni. sedang berusaha ke arah itu.



sekian.bai!





♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: