Friday, July 5, 2013

FridayImInLove




Salam jumaat uols.



Bila jumaat je ada 3 benda yang buat aku eksited.



First thing,
Setiap jumaat wajib aku balik ke port klang rumah suami.
Semua orang dah tau ke belom aku ni dengan suami duduk jejauh?
Kalau belom meh aku bagitau.
Aku masih duduk di Vista Angkasa,Kerinchi
Suami pulak duduk kat Pendamar,Port Klang
Jarak kami suami isteri ialah 36.3km
Sebenarnye takde la jaun nau kalau nak berulang pepagi.
Tapi keupayaan aku ni ha nak bangun awal tiap-tiap pagi tu macam tak lah kan.
So, dalam seminggu 2 kali aku balik sane.
Rabu dan Jumaat.
Maka, rabu dan jumaat adalah hari eksited aku.
Dah jangan ditanya kenapa aku eksited.



Second thing,
Esok cuti yeay!
Bile jumaat ni separuh jiwa dah takde kat opis.
I cant imagine la orang yang kena keja sabtu acane la perasaan dieorang eh?
*cc to Munirah*



Third thing,
Sebab nak tengok cite Sebenarnya Saya Isteri Dia.
Sebab Tiz Zaqyah macam naïve sangat.
Izzue Islam macam lelaki mahu tapi ego sangat.
Auuwwww.
Hari ni episod last.
Kemaen semangat nak tengok.
Maka kena masak awal-awal ni.
Hari tu balik p.klang.
Tengok sebelah suami.
Aku je tergedik-gedik senyum sorang.
Laki aku macam takde perasaan je.
Kesian mokcik.
Takpe la.
Redha je.





 alolorr sweet kemaen.



hensem kan izzue islam. kan? kan?








.
.
.
.
.
.
.
.
.
.







tapi





kami lagi sweet.



 dan suami saya terpaling hensem,comel,cute dimata saya. eh tetibe saya pulak.





kang mesti ada orang cakap.
dah kawen asik cite pasal laki die je.
dah tu aku nak cite pasal sape lagi.
laki aku la.
tak kan laki kau pulak.
ke abah kau?




album kawen dah siap.
sebab tu up gambor kawen je.
mood pengantin baru masih bersisa.
harap kawan-kawan terhibur dengan updatenye belog ini.
bai.





With ♥ LoLa




♥ Thanks For Reading SyuLola's Diary ♥

0 0 merepekmeraban: